En dag i mitt liv – del 1

Ja, för att dra igång den här nya bloggen tänkte jag passa på att berätta lite om hur en typisk dag i mitt liv faktiskt ser ut. Jag tycker att det är det allra bästa sättet att lära känna en ny människa, och eftersom du och jag med allra största sannolikhet är helt nya för varandra så tänkte jag göra just precis det.Oficina-da-Marca-7-things-to-do-after-writing-a-blog-post-01

Som egen företagare, och någon som har varit det i många långa år, så gäller det att hålla sin rutiner. Jag har aldrig varit mycket av en morgonmänniska, men samtidigt brukar jag faktiskt arbeta som allra bäst just på morgonen och förmiddagen. Som en kompromiss på denna punkt har jag genom åren arbetat mig fram till att jag startar dagen klockan halv nio. Då går jag upp, äter en lugn frukost och så cyklar jag, om vädret tillåter, över till min lilla studio vid klockan tio ungefär. Det är faktiskt inte riktigt en liten studio längre, utan mer av ett kontor som jag delar med flera andra designers och egna företagare. Det är ett väldigt trevligt litet komplex, och när man jobbar för sig själv är det alltid väldigt skönt att ha några andra människor runt omkring sig på daglig basis, även om man faktiskt inte har riktiga kollegor eller arbetskamrater.

Jag har suttit i mitt nuvarande kontor i snart fem år, och jag har nog aldrig haft en trevligare arbetsplats. Att komma in till jobbet varje dag är verkligen en ren fröjd, och jag älskar att ta en kafferast med någon av de andra lika mycket som jag tycker om att gå ut och äta lunch för mig själv när jag är på det humöret. Som egen företagare i en sån miljö har jag alltid total valfrihet, och det är ju verkligen just av den anledningen jag valde att jobba för mig själv till att börja med.