Ett nytt projekt

Ja – det här är någonting som jag faktiskt har valt att hålla hemligt så länge som möjligt, men nu kan jag helt enkelt inte vänta längre – jag måste berätta. Jag håller på och jobbar på ett helt nytt och eget projekt, där jag både ritar, designar och faktiskt även skriver! Det är helt ny bok som handlar om matlagning. Som jag tidigare nämnt är jag och de flesta i min bekantskapskrets oerhört mawrite-593333_960_720tintresserade, så att göra något slags kokbok har länge varit en dröm som jag gått och ruvat på.

När jag fick den här idén kunde jag inte låta bli. Låt mig berätta: min nya kokbok ”Beautiful food” är inte som andra kokböcker. Den har nämligen illustrationer på mat istället för fotografier! Låter det galet? Ja, kanske, och kanske är jag helt och hållet skvatt galen som har dragit igång den här idén alldeles själv, men jag tyckte att den var så unik, härlig och underbar att jag bara inte kunde hålla mig. Jag har själv gjort en lång lista med recept – egentligen inte utefter något speciellt tema utan helt enkelt mat som jag själv älskar att både äta och laga. Det rör sig om allt ifrån pasta till sallad och grilltips, men det alla recepten alltså har gemensamt är att man inte får se några faktiskt fotografier på maträtterna, utan att det är mina egna unika designer som illustrerar hur maten ser ut!

Jag tycker att idén är helt underbar och unik som sagt, och idag kommer jag få reda på om min förläggare tycker samma sak. Surfa in här snart igen så kommer du kunna läsa om hur det gick på förlaget. Jag hoppas att jag inte jinxar det här nu, men jag kunde helt enkelt inte låta bli att berätta för er eftersom jag är så fruktansvärt taggad!