En dag i mitt liv – del 3

Ja, jag fortsätter beskrivningen av en dag i mitt liv i det här inlägget, helt enkelt.

När jag väl tittat igenom 2016-05-17-1463522766-6892094-bloggercontentmailen och kikat på och bedömt gårdagens arbete är det bara att kavla upp ärmarna och sätta igång! Ja, då börjar helt enkelt dagens första riktiga arbetspass. Det här brukar sätta igång någon gång vid halv elva ungefär, och sedan sitter jag och skissar på mitt ritbord eller färglägger i datorn tills det är dags att käka lunch. För att få ut så mycket som möjligt av de lite extra produktiva timmarna på förmiddagen så brukar jag köra på och köra en ganska sen lunch – vanligtvis går jag inte ut och äter förrän klockan har blivit halv två, eller vissa dagar till och med två. Då har man också den oerhörda fördelen av att missa den allra värsta lunchrusningen, och kan lugnt och skönt luta sig tillbaka och njuta av både lunch och en kopp java efteråt.

Sedan tar jag nästan alltid en liten promenad, och kommer tillbaka till jobbet framåt klockan tre. Då sätter jag igång direkt, om det inte har kommit in några brådskande mail eller samtal som måste besvaras under lunchen, och så kör jag på tills det är dags att gå hem strax efter sex. Ja, som du själv kan räkna ut är det faktiskt inte en så särskilt lång arbetsdag, utan jag brukar känna mig nöjd om jag får fem till sex riktiga rittimmar per dag. Det är ungefär så många jag klarar av utan att bli stel och tycka att det är jobbigt, och det är oftast mer än tillräckligt för att hinna med de många uppdrag jag faktiskt får.

I det sista inlägget berättar jag lite mer om min fritid och vad jag brukar göra när arbetsdagen är färdig och det är dags att gå hem!