Hej och välkommen till mitt alldeles egna lilla krypin på the world wide webb! Du har hamnat hos mig – Sverker Ericsson, designer! På den här sidan kommer du kunna följa min framfart i designvärlden och även läsa om min vardag. Den kanske inte är så där väldigt speciell egentligen, men kanske kan jag inspirera dig på något sätt, och kanske kan vi lära oss ett och annat om varandra?

Jag arbetar som illustratör och designer, och har gjort det i över 20 år nu. Ja, tiden flyger verkligen förbi när man har roligt – och roligt, det har jag verkligen haft. Jag bestämde mig för att börja jobba med design redan när jag gick på gymnasiet, så jag valde estetisk linje och började rita mer än någonsin. Därefter började jag frilansa väldigt tidigt – faktum är att jag har ritat sedan jag var stor nog att hålla i en penna, så det har liksom alltid varit en del av den jag är.Psát

Sedan jag satte igång för ungefär 20 år sedan så är det ju dock en hel del som förändrats i branschen, och nästan alla dessa förändringar har att göra med teknik. Mycket av förändringarna har varit till det bättre, och effektiviserat sättet vi designers kan jobba med bild. Jag jobbar i dagsläget väldigt mycket i photoshop och illustratör, så mycket av mina blogginlägg kommer förstås handla om mitt arbete, och därigenom mycket om just hur det är att arbeta i dess program.

Jag får avsluta med att än en gång välkomna dig hit!