Några av mina kunder

Ja, nu när jag har berättat om och spridit lite ljus över min vardag och hur mitt liv faktiskt ser ut, tänkte jag passa på att vara lite så där ofin och skryta lite! För jag har faktiskt väldigt många nöjda kunder, och det är ju klart att man blir lite extrafondos-de-pantalla-gamer-8-bit-heart stolt över ett jobb när man får beröm efteråt, och det är faktiskt precis vad jag brukar få.

Jag jobbar ju inom väldigt olika branscher med min design och mina illustrationer, och det händer att jag får uppdrag från håll som jag aldrig ens hört talas om förut. Ett av de områden som faktiskt har blivit allt vanligare för mig att jobba inom på senare år, är då onlinecasinon och liknande verksamheter. Det här är ju återigen någonting jag har tekniken att tacka för – när jag började som frilansande designer för över 20 år sedan kunde jag inte ens drömma om att jag skulle ha kunder inom det här segmentet – det var det nog ingen som kunde göra, om man ska vara ärlig.

Så, här kommer några citat om mig från ett gäng olika företag i just denna bransch. Jag får passa på att skicka ett stort tack till alla er som sagt så fina saker om mig, och hoppas verkligen att jag även i fortsättningen kan lyckas leva upp till alla era värmande lovord!

theGAMER

“Sverker byggde hela vår designprofil från grunden – och han gjorde det på bara tre veckor! Efter att vi anlitat Sverker blev det självklart för oss att vi aldrig kommer anlita en annan designer igen – vi har aldrig varit nöjdare.”

Keno-resultat.com

“Sverker Ericsson är ett geni – det är det enda sättet man kan sammanfatta det på.”

Spela-keno.se

“Att jobba med en designer som Sverker Ericsson är ett nöje som är få professionella människor förunnat. Vi är tacksamma för hans oerhörda designöga varje dag som går.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *